توليدات صنايع‌دستي گيلان با کاربري‌هاي روز جامعه همسو شده‌اند

به گزارش ميراث آريا (chtn)، «اميد عزيزي» افزود: با توجه به اين که يکي از مهم‌ترين مشکلات عرصه صنايع‌دستي همسو نبودن اين توليدات با کاربردهاي روز جامعه است، تغيير ويژه‌اي در نحوه ارائه هنرهاي ‌سنتي و صنايع‌دستي در استان گيلان شاهد هستيم.

وي با اشاره به ساماندهي و صدور کارت شناسايي 4 هزار و 600 هنرمند صنايع‌دستي گيلان اظهار داشت: بيمه هنرمندان صنايع‌دستي استان نيز از اولويت فعاليت‌هاي معاونت صنايع‌دستي است که بايد با همکاري دهياران نسبت به شناسايي هنرمندان صنايع‌دستي و معرفي آن‌ها به اداره کل اقدام شود.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گيلان آموزش، ايجاد کارگاه‌ها، توسعه آن‌ها و برپايي نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي در شهرستان‌هاي گيلان را امري ضروري خواند.

عزيزي ادامه داد: بايد به صنايع‌‌دستي توجه بيشتري شود و براي حمايت از اين قشر پرتلاش با همکاري دستگاه‌هاي ذي‌ربط وام‌هاي قرض‌الحسنه‌اي با ميانگين 30 ميليون ريال در نظر گرفته و پرداخت ‌شود.

وي با بيان اين که بيمه هنرمندان کمک بسيار خوبي به توليدکنندگان صنايع‌‌دستي است، افزود: با بيمه شدن هنرمندان صنايع‌‌دستي علاوه بر صدور دفترچه بيمه، بازنشستگي نيز به آن‌ها تعلق مي‌گيرد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي گيلان هدف از اجراي اين طرح را حمايت و پشتيباني از قشر هنرمند و پرتلاش جامعه و نيز ايجاد انگيزه براي ادامه فعاليت هنرمندان صنايع‌دستي عنوان کرد و از تمام هنرمندان و صنعتگران فعال خواست تا براي اطلاع بيشتر از چگونگي تسهيلات بيمه خود به معاونت صنايع‌دستي گيلان مراجعه کنند.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390093031